De zilveren lepel


zilveren lepel 1 Dit is de Italiaanse kookbijbel , een boek waar je uit blijft koken. Ruim 1200 pagina’s en meer dan 2000 recepten. Een superdik naslagwerk.

De zilveren lepel, wordt ook wel de bijbel van de Italiaanse keuken genoemd. Een dikke bijbel is het zeker. Al jaren is dit boek het Authentieke Italiaanse kookboek natuurlijk zijn er nog veel meer. Maar de recepten die in dit boek staan zijn veelal niet heel erg omvangrijk en moeilijk te maken. Voor een ieder is er wel wat te vinden in dit boek.
De wel meer dan 2000 recepten staan per categorie beschreven Sauzen , vlees gevogelte, maar ook nog eens per soort bijvoorbeeld bij groenten , witlof , bij de vis makreel, en alles steeds weer zeer overzichtelijk. Het boek bevat om de zoveel pagina’s ook foto’s , nu zijn deze niet altijd even mooi maar een goed kookboek behoeft niet altijd foto;s te hebben.
De recepten zijn zo uitgeschreven en afgedrukt dat ze goed leesbaar zijn. Ook tijdens het koken kun je gemakkelijk het boek open laten liggen om het recept te volgen.
Zilveren lepel 3

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLinkedInYummlyTumblrPinterestDelen

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *