Smoothie Orange delicious


Een heerlijke smoothie als ontbijt, lunch of gewoon tussendoortje, met de Orange delicious verwen je jezelf. Dit is meer dan alles even in een blender mixen, de smoothie wordt mooi in laagjes opgebouwd in het glas en dat geeft het net dat beetje extra. Santé!

 smoothie met sinaasappel banaan mango en Griekse yoghurt

Wat heb je nodig ?

  • Mango
  • Sinaasappel
  • Banaan
  • Griekse yoghurt
  • Staafmixer
  • Sinaasappelpers

Voor 1 smoothie

De bereiding

Neem een deel van de mango en mix deze met een staafmixer of blender tot een prachtige oranje moes. Schep daarboven op de Griekse yoghurt.
smoothie
Snijd de banaan in plakjes en houd  een paar plakjes apart. Op de foto zie je golfjes in de banaan dit kun je met een decoratiemes voor elkaar krijgen (Wüsthof heeft een mooi decoratiemes, maar er zijn ook goedkopere alternatieven te koop).

Schep de banaan op de yoghurt , banaan ziet er gepureerd niet altijd even appetijtelijk uit. Ze oogt wat bruin. Om de smoothie wel fris te laten ogen dek je de banananpuree af met een dun laagje versgeperste sinaasappelsap. Het voordeel van de bananenpuree is dat je hierop je garnering kunt laten rusten, zodat deze niet meteen wegzinkt in het vruchtensap. Direct serveren, met een lepeltje.

Wij serveerden de Sinaasappel Mango Smoothie met een paar plakjes banaan en voilà je hebt een heerlijk gezond glas vol Orange Delicious.

Andere recepten:

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLinkedInYummlyTumblrPinterestDelen

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *